Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Kraszkowice
(1)
Wypożyczalnia Mierzyce
(1)
Autor
DeTour Adam
(1)
Marrone Teresa (1955- )
(1)
Rudnik Justyna
(1)
Trzcińska-Hildebrandt Agata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Batony zbożowo-owocowe
(1)
Żywność suszona
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: The beginner's guide to dehydrating food : how to preserve all your favorite, vegetables, fruits, meats and herbs. Na okładce podtytuł: ziołowe herbaty, kandyzowane owoce, marynaty, sosy i dipy, muesli i płatki śniadaniowe, batoniki z suszonych owoców.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Kraszkowice
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Mierzyce
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej